Cetelem Online Áruhitel  
Menu
Your Cart

Klíma telepítés és karbantartás

Fő tevékenységünk közé tartozik klíma berendezések értékesítése, telepítése és karbantartása. 
Érdemes a klíma szerelést szakemberre bízni. 
Ezeknek a berendezéseknek a beszerelése időigényes munka, amire sokan nem is gondolnak. 
A klímaszerelés előtt azt is egyeztetni kell, hogy az adott berendezés kültéri és beltéri egysége hol helyezkedjen el.

Klíma főbb részei:

  • Kültéri egység
  • Beltéri egység
  • Szigetelt rézcsövek
  • Elektromos kábel
  • Kommunikációs  kábel
  • Kondenzvíz vezeték

Értékesítés:

Ha klímaberendezést keres, válasszon minket! Magyarországi garancia, minőségi berendezések.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő klímát!

Szerelés:

Profi szerelőkkel, és megfelelő szaktudással segítünk Önnek megtalálni a legjobb klímaszerelési megoldást Szekszárdon és az ország egész területén!

F-gáz képesítéssel rendelkezünk, illetve képzett szerelőink is!

Karbantartás:

A klímák pontos, hibátlan működéséhez elengedhetetlen az időszakos felülvizsgálat.

Energiát takaríthatunk meg vele, megnöveljük készülékeink élettartamát, és óvjuk egészségünket.


Klímatelepítés és -karbantartás a nyári időszakban is!

 klímatelepítés és -karbantartás

Idén kicsit késve érkezett meg a nyár, ám már tagadhatatlanul itt van, hiszen a hőmérő higanyszála egyre magasabbra kúszik minden egyes nap. Arra, akinek az otthonában még nincs klímaberendezés, nehéz időszak vár, hiszen ilyenkor lehetetlen lehűteni a levegőt egy lakásban, ha nincs ellátva megfelelő segédeszközökkel. Ráadás, hogy gyakorlatilag mindenki ebben az időszakban rendeli meg a klímatelepítést és -karbantartást, ami azzal jár együtt, hogy az ezzel foglalkozó szakembereknek nincs szabad időpontjuk, illetve nagyon nehezen lehet elérni őket, aminek következtében akár hetekig is várhatunk a klímatelepítésre, illetve a -karbantartásra.

Aki előre gondolkodott, az már a tavasz folyamán megoldotta a klímatelepítés és -karbantartás kérdését, tehát jelenleg nincs ezzel gondja – ha beköszönt a kánikula, csak bekapcsolja a berendezést, és élvezi a hűsölést. Ha a beszerelés már a korábbi években megtörtént, akkor valamivel könnyebb a helyzet, hiszen a klíma tisztítása akár házilag is elvégezhető, bár tény, hogy nem olyan hatékonyan, mintha szakember végezné speciális eszközökkel és szerekkel. A kánikula azonban legyőzhető még így is , ám érdemes minden évben legalább egyszer, de inkább kétszer, a tavaszi és őszi időszakban át is nézetni, hiszen nem szerencsés, ha a szezon kellős közepén egyszer csak felmondja a szolgálatot, és csak több napos várakozás után kerül megjavításra.

Szerencsére azért akad olyan vállalkozás is, amelyre bármikor lehet számítani, ha klímatelepítésre, illetve -karbantartásra van szükség. Amennyiben szeretné tapasztalt szakemberekre bízni a klímatelepítést és -karbantartást, válasszon bennünket! A klímaberendezés beüzemelését néhány óra alatt elvégezzük, ha a későbbiekben meghibásodik, gyorsan kijavítjuk, és az időszakos tisztítást és ellenőrzést is elvégezzük, amennyiben ránk bízza a feladatok elvégzését.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és a klímatelepítést, valamint a -karbantartást szakértőkre bízná, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!